Sørg for at se duen løb i Danmark

0 Comments

Danske duer har et meget markant udseende. De har en lang, smal krop og et rundt hoved. Vingerne er spredt brede, så de ser ud, som om de flyver rundt om feltet, men dette viser, at de virkelig løber.

Disse duer rammer jorden med deres fire ben og fortsætter med at løbe hen over feltet. I Danmark er der et dueløb hvert år den 21. juni til minde om slutningen af sommeren. Dette løb har været i gang i årevis nu, men det er stadig populært blandt de yngre generationer, der elsker det på grund af dets nyhedsværdi.

Mvl cup er et traditionelt internationalt due løb, der afholdes på øen Alborg i Danmark. Løbet blev startet i 1895, og det involverer løb mellem fire forskellige hold. Stafet løb er arrangeret af Association of Pigeon Racing Club (APRC) med det formål at invitere alle typer hold til at deltage i denne traditionelle internationale due racing event. Vinderen modtager 50.000 DKK (6.400 €) og et trofæ.

Når en begivenhed annonceres, og den er afsluttet, kan vi finde ud af navnet på vinderen. Men hvad med dueløbet:

“Pigeon Race in Denmark”, “The Pigeon Race”, “Pigeon Race in Denmark” eller endda “Hvis du kan lide dette løb, bør du købe et Pigeon Dike”. Denne form for kategorisering giver ikke mening, især når vi let kan undgå sådanne fejl og i stedet bruge mere specifikke udtryk.

Hvor kan man købe duer til et dueløb?

Et løb er en konkurrence, hvor forskellige typer fugle bruges til at konkurrere. Det er typisk en begivenhed, der involverer meget få deltagere, hvor målet for hver deltager er at være den sidste fugl, der er tilbage. Duerne er ansat for deres hurtighed, smidighed og følelse af balance.

Fordi det er blevet udbredt opfattelse, at flyvende maskiner simpelthen er umulige, har duer haft en vigtig plads i mange problemer med visuel opfattelse.

Følgende eksempel viser, hvordan indgangssignalerne fra det menneskelige øje kan bruges til at træne en maskine til at genkende objekter i 3D -rum.

Den bedste måde at få et dueløb på er at købe et fra et museum eller en zoologisk have. Det skal bemærkes, at der ikke findes en sådan fugl i den svenske due -racerliga. Duer bruges dog meget ofte til andre formål, såsom fuglefotografering og andre spil.