Har du set duen løb i Danmark endnu?

0 Comments

Har du set duen løb i Danmark endnu? Hvis ikke, skal du ikke bekymre dig – du er langt fra ene om det!

Duen løb er et nyt trend der er gået sin sejrsgang i flere lande i Europa, og nu kommer også til Danmark. Med sin fokus på styrke for bæredygtighed er denne udendørs aktivitet desværre gået lidt stille afsted herhjemme.

Duen løb kombinerer løb med styrke træning for at styrke hele kroppen. Det kan udføres både alene eller i grupper, hvorfor dette eventuelt kan være en god mulighed for at holde motion trods de mange restriktioner, vi har haft de seneste måneder. Du behøver kun et par toningssko og et par vægte, øvelserne foregår typisk på en græsplæne og involverer arm-, core-, og gademuskler.

Mange mennesker finder dette en sjovere og mere interessant måde at holde sig fit sammenlignet med andre, mere konventionelle træningsformer som cykling eller løb. Der er nemlig rig mulighed for at skalere bevægelserne til dine egne personlige præferencer samt dit træningsniveau, så alle der prøver det, uanset alder eller træningsmiljø kan deltage.

Så av den kun få-måneder gamle trend, har duend løb allerede vist sig at være et nyttigt supplement til vores bevægelighedstraininingsprogrammer her på redaktionen. Og heldigvis viser tendensen ingen tegn på at slappe af. Forhåbentlig honning vi flere indenfor dineen løb meget snart overalt i Danmark!

Nej, det ser ikke ud til, at vi har! De seneste uger har stemt en forandring ind over landet. Det smukke danske sommervejr har givet plads til efterårskyld og regnvejr – og detist én af de ting der hører med sæsonerne.

En anden ting som ofte hører med er den hvide due, der ses, når årstiderne skifte. Det er et stort smukke syn – og selvom mange danskere længe har spekuleret over det,seems som om, at ændringen stadig ikke er sket.

Kigger man på vejrudsigterne for de kommende dage serde ikke af meget ud til at være ændring Efteråret står stadig bredest fuld kraft over Danmark – og dette gør at muligheden for atlene en due, flyver igennem himmelrummet sidder lidt langt væk, Tiden vil nok nok vise os alligevel

Så hold øje med vejret og lad os alle håbe at vi kan spotte due snart, for det er af de store livets smukke øjeblikke at se den.

Har du hørt om ‘duen løb’ i Danmark endnu? Det er en ny måde at vandre på, som stammer fra Norge.

‘Duen løb’ handler om at gå rundt om Danmark og opleve landet, stoppe ved byer og landlige kyster og kigge ind til de forskellige attraktioner, museer og restauranter. Det er et sjovt og spændende måde at få et personligt indtryk af Danmark.

Du kan deltage enten som en dagstur, hvor du starter fra et bestemt sted og tager på en tour rundt i landet, eller som en multidagstur, der giver dig mulighed for at opdage flere seværdigheder.

Der er ingen specielle krav for at deltage i denne begivenhed. Vær dog opmærksom på, hvis du besøger Danmarks smukke naturområder, er det vigtigt at du tager hensyn til miljøet omkring dig – plus at du skal følge alle anvisninger fra leverandørerne af eventet.

Du kan finde flere detaljer om denne interaktive måde at vandre på, der kombinerer natur og kultur, på ‘duen løb’ hjemmeside. Sørg for at du tjekker det ud, hvis du har lyst til at få et anderledes indblik i Danmarks historie og kultur.